Novi Skeptici u pubu!

 

U petak 23. veljače od 18 do 21 sat navratite u zagrebački klub Sax! na nove Skeptike u pubu

Pozivamo vas na nove Skeptike u Pubu! Nastavljamo našu "Školu kritičkog mišljenja" predavanjem Hrvoja Šimića. Saznajte kako i zašto sami sebe obmanjujemo, kako je moguće istodobno vjerovati u kontradiktorne tvrdnje te čemu takva naša sposobnost služi. Večer ćemo nastaviti rasvjetljavanjem misterije poreznih rajeva i kritičkim sagledavanjem posljedica izbjegavanja poreza. Zašto je ipak, za sve nas, bitno da plaćamo porez i mi, kao i velike kompanije, reći će nam Nevia Čičin-Šain. Skeptike ćemo zaključiti kombinacijom punk-rock koncerta i znanosti. Kakva je poveznica škole i obrazovanja, kako se kroz glazbu vidi odnos prema obrazovanju te donosi li afirmacija turbo-folka kroz kurikulum više štete ili koristi, reći će nam Boris Jokić. 

Na Skepticima u pubu se u neformalnoj atmosferi susreću i druže ljudi koji vole znanost, kritičko razmišljanje i zanimljiva predavanja. Pozivamo vas da nam se i vi pridružite u petak 23. veljače od 18 do 21 sat u klubu Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb).

Pratite nas i na Facebook eventu, Facebook straniciTwitteru te na našoj web stranici! Sva dosadašnja predavanja možete pogledati na našem YouTube kanalu!